خانه -- آشپزی -- طرز تهیه پیراشکی ایتالیایی یا کالزونه

طرز تهیه پیراشکی ایتالیایی یا کالزونه

طرز تهیه پیراشکی ایتالیایی یا کالزونه

کالزونه یکی از نقاط مشترک آشپزی ایرانی ها و ایتالیایی هاست .ما در این مقاله طرز تهیه پیراشکی ایتالیایی یا کالزونه را به شما آموزش می دهیم.با مجله خبری و سرگرمی آی تی نیوز همراه باشید.

طرز تهیه پیراشکی ایتالیایی یا کالزونه

مواد لازم جهت تهیه پیراشکی ایتالیایی یا کالزونه

آرد : ۴۰۰ گرم

روغن مایع : ۳ قاشق غذاخوری

شیر : ۱ پیمانه

آب ولرم : نصف پیمانه

شکر : ۱ قاشق سوپ خوری

نکم : قدری

فلفل دلمه ای رنگی : ۲ عدد

کالباس سوسیس :۳۰۰ گرم

پیاز و قارچ خورد شده : ۲۰۰ گرم

زیتون : ۱۰۰ گرم

گوجه فرنگی : ۱ عدد

پنیر چدار و موتزارلا رنده شده : به مقدار لازم

طرز تهیه پیراشکی ایتالیایی یا کالزونه

شکر و خمیر مایع را با آب ولرم مخلوط کنید و پانزده دقیقه بگذارید جای گرم تا عمل کند.
روغن مایع و شیر و خمیر مایع هم بزنید و سپس کم کم آرد داخلش بریزید و مخلوط کنید.
سپس یک ساعت بهش استراحت بدید. قالب رو چرب کنید و خمیر را پهن کنید.
نصف خمیر داخل قالب رو سس مخصوص بمالید و کمی پودر آویشن و پنیر بپاشید.
بعدمقداری از مواد دلخواه روش بریزید .فلفل دلمه، سوسیس و کالباس ،پیاز و قارچ و زیتون روش بریزید.
حالا نیمه دیگه که خالی بود رو روی نیمه پر برگردانید و روی اون قرار بدهید و گوشه‌ها را بچسبانید.
درجه فر را روی ۲۴۰ سانتی گراد در طبقه وسط به مدت ۴۰ دقیقه بگذارید.

منبع : بیتوته

 

 

درباره‌ی علیرضا حسینی

این وب سایت از مرداد ماه سال 1396 شروع به کار کرده و با تمام وجود و انرژی قصد دارم که این مجله خبری و سرگرمی را به یکی از پربازدیدترین و با کیفیت ترین وب سایت ها در ایران تبدیل کنم.از همه ی عزیزان علاقه مند که میتوانند کمک کنند تقاضای همکاری دارم. با تشکر

حتما ببینید

دمنوش آویشن

این دمنوش سرماخوردگی را تار و مار میکند!

آویشن از نظر طب سنتی طبعی گرم و خشک دارد. دمنوش آویشن حاوی تمامی خواص آویشن و بسیار مفید است. برای آشنایی با خواص فوق‌العاده این دمنوش با ما همراه باشید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *