خانه -- آشپزی -- طرز تهیه پیراشکی ایتالیایی یا کالزونه

طرز تهیه پیراشکی ایتالیایی یا کالزونه

طرز تهیه پیراشکی ایتالیایی یا کالزونه

کالزونه یکی از نقاط مشترک آشپزی ایرانی ها و ایتالیایی هاست .ما در این مقاله طرز تهیه پیراشکی ایتالیایی یا کالزونه را به شما آموزش می دهیم.با مجله خبری و سرگرمی آی تی نیوز همراه باشید.

طرز تهیه پیراشکی ایتالیایی یا کالزونه

مواد لازم جهت تهیه پیراشکی ایتالیایی یا کالزونه

آرد : ۴۰۰ گرم

روغن مایع : ۳ قاشق غذاخوری

شیر : ۱ پیمانه

آب ولرم : نصف پیمانه

شکر : ۱ قاشق سوپ خوری

نکم : قدری

فلفل دلمه ای رنگی : ۲ عدد

کالباس سوسیس :۳۰۰ گرم

پیاز و قارچ خورد شده : ۲۰۰ گرم

زیتون : ۱۰۰ گرم

گوجه فرنگی : ۱ عدد

پنیر چدار و موتزارلا رنده شده : به مقدار لازم

طرز تهیه پیراشکی ایتالیایی یا کالزونه

شکر و خمیر مایع را با آب ولرم مخلوط کنید و پانزده دقیقه بگذارید جای گرم تا عمل کند.
روغن مایع و شیر و خمیر مایع هم بزنید و سپس کم کم آرد داخلش بریزید و مخلوط کنید.
سپس یک ساعت بهش استراحت بدید. قالب رو چرب کنید و خمیر را پهن کنید.
نصف خمیر داخل قالب رو سس مخصوص بمالید و کمی پودر آویشن و پنیر بپاشید.
بعدمقداری از مواد دلخواه روش بریزید .فلفل دلمه، سوسیس و کالباس ،پیاز و قارچ و زیتون روش بریزید.
حالا نیمه دیگه که خالی بود رو روی نیمه پر برگردانید و روی اون قرار بدهید و گوشه‌ها را بچسبانید.
درجه فر را روی ۲۴۰ سانتی گراد در طبقه وسط به مدت ۴۰ دقیقه بگذارید.

منبع : بیتوته

 

 

درباره‌ی علیرضا حسینی

این وب سایت از مرداد ماه سال 1396 شروع به کار کرده و با تمام وجود و انرژی قصد دارم که این مجله خبری و سرگرمی را به یکی از پربازدیدترین و با کیفیت ترین وب سایت ها در ایران تبدیل کنم.از همه ی عزیزان علاقه مند که میتوانند کمک کنند تقاضای همکاری دارم. با تشکر

حتما ببینید

روش پخت کیک لایه‌ای مغز لیمویی با خامه قنادی سولیانو کاله

روش پخت کیک لایه‌ای مغز لیمویی با خامه قنادی سولیانو کاله

کیک لایه‌ای مغز لیمویی یکی از خوشمزه‌ترین کیک‌ها و دسرهایی است که می‌توانید در یک عصر خوب تعطیل آن را میل کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *